Welkom bij Inbouwapparatuur Rotterdam/Nolte Kuchen Centrum Rotterdam waar u eerlijk advies krijgt

Welkom bij Nolte Küchen in Rotterdam, de keukenspeciaalzaak waar service en persoonlijke begeleiding van begin tot het eind heel belangrijk is. Wij geven u advies, ontwerpen samen, komen de keuken nameten en plaatsen eventueel de keuken ook nog eens. Wij bieden u een totaal oplossing aan met of zonder verwijderen van de bestaande keuken, het verleggen van leidingwerk enzovoort. Dus is er iets niet goed? Dan is het onze fout en zullen wij het voor u oplossen. U bent daardoor verzekerd van een goede service. Een service gebouwd op de woorden: ‘je moet niet lullen, maar poetsen’.

Nolte Keukens Rotterdam verkoopt inmiddels al een kwart eeuw keukens en zijn een echt familiair bedrijf. Bij Nolte Keukens Rotterdam staat duurzaamheid en continuiteit hoog in het vaandel. Vanuit een kwart eeuw ervaring werkt Nolte Keukens Rotterdam hard aan de positieve toekomst van ons bedrijf.
 

Nolte Keukens

Nolte küchen

Nolte küchen is een wereldwijd bekend keuken merk en de op één na grootste keukenfabrikant van de wereld. Voordeel van Nolte küchen is dat wij rechtstreeks vanuit de fabriek in Duitsland leveren. Dus mochten er eventuele klachten zijn, dan hebben wij korte lijnen met de fabriek waardoor snel een oplossing kan worden geboden. Maar ook scherpe prijzen en snelle levering zijn voordelen met Nolte Küchen worden gerealiseerd. Bij aankoop kunnen wij exact zeggen in welke week en op welke dag de keuken en apparatuur geleverd kunnen worden.

Groot variërend aanbod

Keuken opstelling Nolte Keukens De zaak heeft over twee verdiepingen verspreid een oppervlakte van 1350m2. Er staan diverse opstellingen, elk met een andere uitstraling en andere nieuwe snufjes. Dit zegt ook wel iets over de vele mogelijkheden die er zijn. Er is voor iedereen wel een passende keuken. Staat ie op de vloer niet opgesteld, dan kunnen we er één op maat maken. Alles kan geregeld worden qua opstelling, stijl, kleur, materiaal en uitvoering. Wij houden rekening met uw wensen. Als ons iets niet praktisch lijkt, zullen we dat zeker zeggen en komen we met alternatieven. De uiteindelijk is de keus aan u.

Keuken opstelling Nolte keukens

Een ander voorbeeld van onze eerlijkheid is dat wij goed weten wat apparaten kunnen en welke apparaten echt goed zijn, losstaand van het merk. De naam staat namelijk echt niet altijd garant voor kwaliteit. Maar wij weten wel welke apparaten echt van kwaliteit zijn en willen dat u graag vertellen.

We merken dat dit op prijs wordt gesteld bij klanten en dat klanten ook veel terug komen. We hebben eens bij iemand een keuken geplaatst, waarna een jaar later bijna die hele straat bij ons een keuken heeft aangeschaft.

KWC Kranen shop

Wat nog heel uniek is aan Nolte Keukens Rotterdam, is dat wij als enige in Europa een KWC Kranen-shop-in-shop hebben. In een aparte showroom worden alle modellen van dit Zwitserse topmerk op schitterende wijze tentoongesteld.

Fagor Maestro Dealer

Fagor Maestro DealerMet ingang van Januari 2012 zijn wij Fagor Maestro Dealer. Hiermee staan wij voor betrouwbaar, vakkundig en servicegericht. Bij een Fagor Maestro Dealer weet u zeker dat u altijd betrouwbare informatie krijgt, een goede prijs betaalt en dat u een origineel product koopt. Deze dealers kunnen u precies vertellen wat de voordelen zijn van de producten van Fagor.

Persoonlijke Fagor Pas
Wanneer u bij ons een Fagor product aanschaft, ontvangt u een Persoonlijke Fagor Pas cadeau. Hiermee maakt u een heel jaar lang iedere maand kans op geweldige prijzen.

We zien u graag in onze showroom!

Mocht u zich al thuis willen oriënteren op de voor u meest geschikte keuken inbouwapparatuur dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend onze Brochure aanvragen waarin apparatuur staat die ook het gezond koken bevorderen en waarin ook de nieuwste trends rondom inductie koken worden uitgelicht. Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en ontvang deze brochure en tips binnen enkele minuten in uw mailbox.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om.

Natuurlijk kunt u altijd binnenlopen in onze showroom aan de Satijnbloem 55 in Rotterdam Ommoord.

Graag tot ziens,
Namens het hele team van Nolte Keukens Rotterdam


Contactgegevens

Nolte Keukens Center No.1
Satijnbloem 55
3068 JP Rotterdam – Ommoord
Tel: 010 455 05 11
E-mail: info@interset.nl
www.noltekeukensrotterdam.nl

Er is voldoende parkeerruimte voor u.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur